Categorieën
Uncategorized

Een eigen voetbalclub oprichten? Dit is wat je moet weten!

Als we het hebben over de ultieme jongensdroom hebben we het natuurlijk al snel over het beheren van een eigen voetbalclub. Hoe gaaf zou het zijn om de opstellingen zelf te bepalen, je eigen logo te creëren en na te denken over een eigen clublied? Juist, heel gaaf! In dit blog vertellen we je daarom meer over het oprichten van een voetbalclub. Dit is natuurlijk niet iets wat je je in enkele dagen realiseert en daarom is het goed om op voorhand voldoende kennis te vergaren. Lees vooral snel verder als jij alles wilt weten over de eventuele oprichting van jouw voetbalclub!

Hulp van vrienden

Allereerst willen we je erop wijzen dat het handig zou zijn om een voetbalclub samen met een aantal vrienden op te richten. Naast dat het oprichten van een voetbalclub veel tijd en energie kost, kost het runnen ervan minstens zoveel. Om deze reden is het goed als je de taken wat kunt verdelen om zo ook het overzicht wat te kunnen bewaren. Waar je ervoor kiest dat de ene vriend de penningmeester wordt, zal de andere vriend zich bezighouden met de marketing kant van jullie voetbalclub. Een stuk makkelijker toch? 

BenodigdhedenHet oprichten van een voetbalclub gaat natuurlijk niet zonder een standaard aantal benodigdheden. Allereerst is het goed om in het bezit te zijn van een flink aantal verschillende velden. Zorg dat deze velden er goed bij liggen door goed te zorgen voor het gras en iemand in te huren die zich bezighoudt met het trekken van de juiste lijnen en dergelijke. Zorg daarnaast voor voldoende plaats voor het team, de support en de coaches. Met voetbaltribunes en een dugout van SKOR weet je zeker dat dit lukt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.