Categorieën
Uncategorized

Overweeg je een eigen voetbalclub op te richten? Lees dan snel verder!

Het oprichten van een eigen voetbalclub is voor praktisch iedereen een droom. Hoe mooi zou het zijn om die eerste aftrap te zien waar jij verantwoordelijk voor bent geweest? Natuurlijk zijn dit prachtige plannen, maar je moet wel in je achterhoofd houden dat het misschien niet zo makkelijk zal zijn als het in de eerste instantie lijkt. Om er toch voor te zorgen dat jij deze droom waar kunt maken, hebben we dit blog voor je geschreven. Je vindt hier een boel nuttige informatie over het oprichten van een eigen voetbalclub. Kortom, wil jij die ene droom waar maken? Lees dan vooral snel verder!

Samen sterker

Net als op ieder ander vlak als het aankomt op het waarmaken van een droom, is het ook hier handig om een plan als dit met meerdere mensen te realiseren. Als jij alles in je eentje moet gaan aanpakken, is de kans groot dat je bepaalde zaken over het hoofd ziet en je op termijn dus niet neer gaat zetten wat je eigenlijk neer zou willen zetten.

Zoek daarom wat vrienden, vriendinnen, familieleden of compagnons met een andere band. Laat weten hoe jij dit alles voor je ziet en accepteer ook zeker als er een bepaalde input van hen komt kijken bij dat prachtige plan om een eigen voetbalclub op te richten.

Wat heb je nodig?

Natuurlijk kan er niet gevoetbald worden zonder de juiste benodigdheden. Het is daarom wel handig om eens te kijken naar wat je allemaal nodig hebt. Allereerst zijn zaken als passende velden, voetballen en doelen een must. Daarnaast moet je in je achterhoofd houden dat je bijvoorbeeld Dugouts van SKOR en passende cornervlaggen nodig gaat hebben. Ben je nu dan eindelijk klaar om dat langverwachte potje voetbal te bekijken waar jij dan daadwerkelijk verantwoordelijk voor bent geweest? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.